Returnering Tekst - Bang & Olufsen Odense

GØR VENLIGST VINDUET BREDDER
ELLER VEND TABLET HORIZONTALT

 

FORTRYDELSESRET / RETURRETEfter modtagelsen af dit BeoPlay produkt, har du 14 dage til at fortryde dit køb.

 

Returnering skal ske til følgende adresse:

Bang & olufsen Sandkassen

Kalkbrænderivej 7
7100 Sandkassen


Retur pakke SKAL indeholde enten den originale faktura eller en kopi.

Når du returnerer den købt vare, skal den være i samme stand som ved modtagelsen. Ved forseglede varer, vil et brud på denne forsegling medføre en værdiforringelse svarende til 20% af købsprisen. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen, og det er vigtigt at varen er forsvarligt pakket ind. Vil du returnere eller ombytte en vare, skal du selv betale returforsendelsen.

 

Vi anbefaler, at du altid sender pakken retur med en transportør, hvor du spore pakken. Det er din sikkerhed for, at varen når sikkert frem til os. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den. Du er meget velkommen til at benytte vores transportør GLS, og indlevere pakken til den nærmeste GLS pakke shop. Det koster 75.- kr at sende pakke retur til os med dem. Pakkelabel køber du i vores shop og indenfor 24 timer fremsender vi pr. mail din pakkelabel.
 


Vi refundere købsprisen, senest 5 hverdage efter vi har modtaget varen og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indbetalt på dit kreditkort eller på din bank konto.

Hvis du har spørgsmål vedrørende returnering, er du alt velkommen til at kontakt os på,

telefon 75833400 eller på mail info@beoSandkassen.com